Ovidiu Bişog - ovibis

Sufletul îmi este un abis a cărui profunzime mă înspăimântă uneori că nu o pot descoperi chiar eu însumi...

Săru-mâna, mamă! La mulți ani!

Mama mea, Domnica Bișog
10 iunie 2017
În fiecare an, 12 iunie pentru mine este în primul rând ziua de naștere a mamei mele, Domnica! Prin bunătatea lui Dumnezeu, iată că în anul acesta, 2017, mama mea a ajuns la frumoasa vârstă de 75 de ani! 
Ne-am adunat un pic mai devreme, sâmbătă, 10 iunie 2017, în curtea casei părintești, să o sărbătorim și să îi cântăm „La mulți ani”, noi, copiii ei (sora mea, Mimi, şi eu, băiatul ei, Ovidiu), nepoții (de la mică la mare: Ecaterina-Teodora, Iustin şi Cristian), nora ei (Tatiana, soţia mea) şi soţia nepotului ei și al meu cel mai mare, Cristian (Laura). 
Ne-am gândit și la tăticul meu și soțul ei, de la a cărui trecere la Domnul s-au împlinit anul acesta șapte ani…
Mamă, îți mulțumim pentru tot ce ai făcut și faci pentru noi, în primul rând că ne-ai dat viață mie și surorii mele, că ne-ai crescut împreună cu tata și ne-ai educat, iar acum ai încă putere și disponibilitate să te ocupi și de nepoți, și ne rugăm cu toții lui Dumnezeu și sfântului Anton care este patronul acestei zile, să fii sănătoasă, să ai parte de împliniri și de cât mai mulți ani de viață împreună cu noi și cu cât mai multe bucurii!
Săru-mâna, dragă mamă, Domnica!
La mulți ani!

0 comentarii: