Ovidiu Bişog - ovibis

Sufletul îmi este un abis a cărui profunzime mă înspăimântă uneori că nu o pot descoperi chiar eu însumi...

Și-au trecut deja 10 ani...


S-a întâmplat într-o zi de sâmbătă, 8 septembrie 2007, întâi la Primăria Răducăneni, apoi în biserica romano-catolică „Sfinții Petru și Paul”, din aceeași localitate. Ce? Doi tineri, Tatiana și Ovidiu, și-au promis iubire, fidelitate, sprijin, respect, creșterea și educarea viitorilor copii... Exact, eu și soția mea... Ne-au fost nași Florina și Iulian Poleac din București. Liturghia în cadrul căruia ne-am căsătorit în fața lui Dumnezeu a fost celebrată de pr. Cornel Cadar și de pr. Eduard Patrașcu.
I-am avut atunci alături de părinții noști: tatăl meu, Victor (care după trei ani a trecut la Domnul), mama mea, Domnica, respectiv părinții soției, Nicolae și Svetlana. Ne-au mai fost alături membri ai celor două familiilor, rude, prieteni și alți invitați. A plouat în acea seară, semn de binecuvântare din partea lui Dumnezeu... A fost o petrecere frumoasă, animată de Formația „Studio” din Iași, condusă de domnul Paul Babici, iar filmările și fotografiile care ne-au rămas ca amintiri au fost făcute de „DreamStudio” (Vasea Onel - cameraman, Alex Iacobescu – fotograf)...
Iar în acest deceniu „de împliniri mărețe” (cum era vorba cândva), ni s-au născut cei doi copii, Iustin și Ecaterina-Teodora, ne-am mutat apoi și în apartamentul nostru, avem chiar și o mașină... (mulțumesc pe această cale binefăcătorilor) și ne rugăm Domnului Dumnezeu și Fecioarei Maria (doar ne-am căsătorit în ziua Nașterii Sfintei Fecioare Maria) să ne binecuvânteze cu alți ani fericiți împreună în familia noastră!
Ca încheiere, se potrivește bine titlul unui cântec: „The show must go on”...
La mulți ani, familiei mele!
PS. Se spune că suntem la nunta de... aluminiu! (sper să colecţionăm peste ani şi ani alte... metale)

    Placi video la pret superb!!